Akutt tannbehandling i Oslo

  • TANNLEGEVAKT for barn og voksne
  • Privatpraksis tilknyttet Tannlegene i Vika  og Tannlegene på Fornebu
  • Spesialist i oral kirurgi og oral medisin
  • Time på dagen
  • Kveld, helg og ferier (stengt tirsdager, onsdager og fredager etter 1600)
  • Sentralt beliggende

Tannakutten (tidligere Oslo Private Tannlegevakt)  har eksistert i mer enn 30 år og er Oslos eldste private tannlegevakt.

Tannakutten er ditt førstevalg som tannlegevakt og er tilknyttet Tannlegene i Vika og Tannlegene på Fornebu, som er allsidige privatpraksiser med faste innkallingspasienter. Vi mottar daglig henvendelser fra kolleger som henviser pasientene sine til oss og fra pasienter som har fått et akutt problem og trenger øyeblikkelig hjelp. Vakten er organisert slik: du ringer oss og får tildelt en time. På den måten slipper du å måtte vente i kø på venteværelset.

Har du svært sterke smerter eller har fått slagskader tar vi deg selvfølgelig i mot og hjelper deg så fort vi kan selv om du møter opp «direkte på døren».

Til oss kommer pasienter i alle aldersgrupper. Du vil møte et faglig profesjonelt team som hjelper deg med ditt problem, lite eller stort.

Samarbeid

Et stort antall tannleger i regionen henviser sine pasienter til Tannakutten for akuttbehandling og til vår spesialist i oral kirurgi og oral medisin. Våre pasienter henvises til spesialistkolleger som bistår deg og oss med sin kompetanse for forholdene krever det. Dette samarbeidet mellom kollegene og oss anser vi som verdifullt og spesielt fruktbart for deg som pasient. Våre tannleger utfører avansert terapi som tradisjonelt har vært forbeholdt spesialistene, så som implantat- og oralkirurgi. Til tross for dette er vi avhengige av, fra tid til annen, å henvise pasienter når problemstillinger blir spesielt krevende.

Ring oss eller bestill time via kontaktskjema for forsiden